TASTE OF INDIA AKBAR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 298 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taste of India Akbar. Meer weten? Ontdek meer

2 sep 2022 om 20:56 Heerlijk eten
26 aug 2022 om 22:41 Niet heel veel, maar ontzettend lekker. Serieus het beste Indiaas dat ik ooit gegeten heb.
22 jul 2022 om 19:44 Wilden achteraf niet bezorgen, zeer onvriendelijk, geen overleg of oplossing geboden/mogelijk. Ik bestel altijd op “laten bezorgen” maar op een of andere wijze was de bestelling bij hen op afhalen… En 6-8 minuten bezorgen was te ver weg volgens hen.
13 jul 2022 om 21:15 Was erg lekker en goed verzorgd
8 jul 2022 om 21:42 Top!
15 jun 2022 om 12:14 Eten smaakt uitstekend, bezorger een half uur te laat
29 mei 2022 om 22:46 Bezorging 40 min te laat. Eten ok, niet echt het geld waard.
19 mei 2022 om 20:55 Super lekker gegeten! Bezorging was ook top :)
26 feb 2022 om 19:07 Ik had naan roomboter erbij besteld maar niet ontvangen. Het eten was heerlijk.
19 feb 2022 om 21:42 Eten was goed. Kindermenu zat er helaas niet bij. Geen zin om hierover te bellen want komt toch niet meer op tijd. Bijzonder dat wanneer je s morgen om 11.15 uur bestelt voor bezorgen om 17.45 uur ze toch nog te laat bezorgen. Namelijk 18.25 uur.
15 feb 2022 om 20:06 Het eten was geweldig de bezorgtijd verschrikkelijk. Toen ik na 40min belde werd gezegd dat de bezorger al 10/15min onderweg was. Hij kwam pas 80min na de besteltijd. Wel warm eten, kwartier rijden dus gelogen aan de telefoon. Waarom doe je dat?
9 feb 2022 om 21:00 Wederom fantastisch !!!!!