TASTE OF INDIA AKBAR

TASTE OF INDIA AKBAR Indiase Specialiteiten restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 290 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taste of India Akbar. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2022 om 19:07 Ik had naan roomboter erbij besteld maar niet ontvangen. Het eten was heerlijk.
19 feb 2022 om 21:42 Eten was goed. Kindermenu zat er helaas niet bij. Geen zin om hierover te bellen want komt toch niet meer op tijd. Bijzonder dat wanneer je s morgen om 11.15 uur bestelt voor bezorgen om 17.45 uur ze toch nog te laat bezorgen. Namelijk 18.25 uur.
15 feb 2022 om 20:06 Het eten was geweldig de bezorgtijd verschrikkelijk. Toen ik na 40min belde werd gezegd dat de bezorger al 10/15min onderweg was. Hij kwam pas 80min na de besteltijd. Wel warm eten, kwartier rijden dus gelogen aan de telefoon. Waarom doe je dat?
9 feb 2022 om 21:00 Wederom fantastisch !!!!!
30 jan 2022 om 21:20 Eten kwam 50 minuten te laat en was helaas ook al deels afgekoeld. Ik werd wel vriendelijk te woord gestaan toen ik belde waar het eten bleef. Het eten smaakte wel erg goed.
26 jan 2022 om 15:27 Goed ziek van
15 jan 2022 om 8:38 2x Paperdam, leek week een dag oud Bezorger zat zowat al op z'n scooter voordat ik bij de deur was.
6 jan 2022 om 22:07 Bezorger 100% Helaas was het kindermenu een bakje rijst met een beetje kip in saus. Weinig, maar vooral geen kindermaaltijd: Te pittig en ijsje miste. Gebeld: Ijs nagebracht en kip gekregen, super pittige kip… Niet gewend van dit top restaurant.
30 dec 2021 om 12:26 Eten was ok(wel prijzig in vergelijking met andere Indiase restaurants).Palak paneer goed, chicken tikka massala zoetig en niet zoals verwacht Bezorging was niet goed. Half acht aangegeven te bezorgen maar pas ruim 40 minuten later werd het bezorgd.
15 dec 2021 om 22:23 Eten was gemiddeld. Geen aanrader.
15 dec 2021 om 8:04 De verpakking van een paar gerechten lekte nogal dat zag er onzorgvuldig uit. Maar het eten was superlekker en warm!
14 dec 2021 om 21:07 Twee uur gewacht op ons eten. We kunnen alleen 90 mi uten invullen. Dat is een uur langer dan beloofd was. Pittig is heel pittig. Niet erg veel eten voor de prijs.