TASTE OF INDIA AKBAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 314 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taste of India Akbar. Meer weten? Ontdek meer

7 jul 2024 om 11:49 Heerlijk!
25 mei 2024 om 23:37 Heerlijk!
5 apr 2024 om 13:33 Het eten was heerlijk,vooral de speciale saus bij het gerecht(ben de naam even vergeten) echter er is maar 1 gerecht met speciale saus,dus even opzoeken op de menukaart. Het is de moeite waard ! Kortom lekker eten.
29 okt 2023 om 21:36 Heerlijke chicken Biryani en bitter chicken! We kregen alleen witte rijst ipv de geselecteerde naan, maar alsnog superlekker! En op de minuut bezorgd op de gekozen tijd.
8 mrt 2023 om 21:30 Eten was qua smaak zoals altijd. Alleen was het, dankzij een bezorging die ongeveer 30/40minuten duurde, koud bezorgd. Gelukkig had ik een magnetron om het op te kunnen warmen. Voor de rest was alles gewoon goed.
26 feb 2023 om 23:23 Eten was heerlijk, bezorginflg duurde wel erg lang.
18 jan 2023 om 20:12 Lekker, wel een flinke prijs voor de hoeveelheid.
1 jan 2023 om 22:46 helaas heel laat bezorgd
27 nov 2022 om 20:28 Lekker en prima op tijd. Porties hadden iets groter gemogen.
19 nov 2022 om 19:44 Je krijgt kleine bakjes. Vind dat je ontzettend net het eten op. Je betaal veel te veel voor wat je krijgt!! Had chicken korma wat wel lekker was
13 nov 2022 om 9:33 Het beste Indiase eten in Amersfoort!
22 okt 2022 om 21:24 Was heerlijk! Tip: kunnen jullie op elke maaltijd schrijven wat het is? Was lastig uit elkaar te houden.